Kvalitetno podno rješenje za industriju

Većina sada renomiranih proizvodnih pogona, radiona, skladišta počela je djelatnost u manje adekvatnim uvjetima. Kako se posao razvijao investiralo se u širenje proizvodnje i strojeve, mala je pažnja bila na adekvatnim podnim oblogama koje su sigurne za rad, jednostavne za održavanje.

Međutim u većini slučajeva kada su se razvili u ozbiljne pogone i proizvodnje pojavio se problem neadekvatne podne obloge koja je u više manje slučajeva uništena, zamašćena, nije reprezentativna za korisnike i posjetitelje te prvenstveno nesigurna za obavljanje poslova a kao najveći nedostatak u izvedbi svih podnih obloga je zaustavljanje proizvodnje što predstavlja ogromne troškove koje si malo tko može priuštiti.

RJEŠAVANJE PROBLEMA S PODNOM OBLOGOM

Ecotile je industrijsko podno industrijsko rješenje koje se može ugraditi bez ometanja vašeg poslovanja; troškovno učinkovita i povoljno održavajuća podna obloga koje može riješiti nekoliko poslovnih izazova i tehničkih problema.

vrtka DIZAJN POD d.o.o. u mogućnosti je pomoći u svim tehničkim pitanjima, opskrbiti i položiti EcoTile podne obloge brzo i učinkovito zahvaljujući našem iskustvu, kratkim rokovima isporuke i montažom te usluzi kupca s 5 zvjezdica.

Za razliku od epoksidne smole, lakova za pod i tradicionalnih industrijskih podova, EcoTile PVC ploče koje se međusobno zaključavaju mogu se montirati izuzetno lako preko bilo koje tvrde površine bez potrebe za specijalnim alatima, prethodnim tehničkim znanjem ili ljepilom. Pukotine, lomljivi i oštećeni podovi od smole, naslaga boje, prašina, prljavština i vlaga, svi ovi nedostaci su uklonjeni ovim jednostavnim podnim rješenjem. Potrebna je minimalna priprema na postojećem podu i nema potrebe sušenja; samo položite ili položimo pod pri čemu se ne zaustavlja Vaš radni proces

Ecotile omogućuje ovom finalnom podnom oblogom ugradnju kako biste dobili profesionalno, brzo i jednostavno podno rješenje za skoro sve probleme sa kojima se možete suočiti. U ponudi je paleta proizvoda različitih debljina i karakteristika za različitu namjenu. Tako da su u ponudi podne obloge za manja i veća opterećenja ovisno o namjeni te specijalne elektroprovodljive, prilagodne rampe, signalne ploče i sl. Proizvođač posjeduje potpuni niz akreditacija i certifikata o kvaliteti i referentnu listu za industriju.

Klijenti koji razmišljaju unaprijed uključujući naše perjanice RIMAC automobili, Lively Roasters, IKEA Hrvatska te BMW, Royal Mail & Rolls Royce, biraju Ecotile jer brinu o stvaranju sigurnog, učinkovitog i čistog radnog okruženja za svoje zaposlenike i korisnike.

Copyright 2021 | Dizajn pod d.o.o.

Za sve upite stojimo na raspolaganju.

Kontakt Informacije